Kommer inom kort...

Meny

Förrätt

Potatis och gräslöks terrine med forellromscréme, torkat levainbröd och örter

eller

Pulled pork med grön curry och korriander serveras med friterad lök och vetetortilla

Varmrätt

Grillad lax med fetaost, nötmüsli, slungade betor, edamebönor och färskpotatis

eller

Lågtempererad kalvrostbiff med smörstekta kantareller, bakad morot, sötpotatiscréme, tryffel- och medeirasky och råmarinerad zucchini

Dessert

Välj fritt från vår dessertlista (Trion ingår inte i  erbjudandet)

Endast varmrätt 160:-

Två rätter 200:-

Självklart ingår vårt egenbakade bröd, bryggkaffe  samt bordsservering i våra luncher     

Förätter

Burrata med tomatsalsa på grillat levinbröd med basilika och mynta 115
Liten skagenröra serveras med smörstekt levainbröd toppas med löjrom 135
Rökta räkor med aioli med levainbröd 125

Varmrätter

Ljummen sallad på pärlcouscous med basilika- och kronärtskockstapenad, körsbärstomater, bönor och babyspenat serveras med fetaost, rostad mandel och mynta- och basilikayoghurt 165
Skagenröra serveras med smörstekt levainbröd toppas med löjrom 245
Pirens caesarsallad med handskalad räkor, hyvlad parmesan och surdegskrutonger 195
Varmrökt regnbågslax med forellromscréme, smörslungade betor, sparris, västerbottencrisp samt färskpotatis 215
Råbiff på svenskt nötytterlår med torkad kapris, gulbetor, dijonsenap, rödlök, picklade senapsfrön och äggula serveras med pommes frites och majonnäs 195
Pirens viltköttbullar med rårörda lingon, pressgurka och gräddsås serveras med potatispuré 175
Schnitzel med brynt citron- och gräslökssmör, kapris, rödvinssky och pommes frites 185
Grillad entrecôte 300g med sotad silverlök och friterad tomat sereveras med tomat- och dragonemulsion, rödvinssky och pommes frites och pommes frites 275

Desserter

Creme brulée med smak av vanilj 75
Mangomousse med rostad kokosmaräng, hallonkompott och passionfruktscurd 95
Chokladtryffel 35
En valfri kula glass/sorbet 35

Förätter

Krämig soppa på parmesan och rotselleri med Cecina de Leon, grillat bröd och örtfärskost 95
Svamptoast med kantareller, king oyster, riven västerbottenost och portvinsreduktion 115
Liten skagenröra toppas med löjrom serveras med smörstekt surdegsbröd 135

Varmrätter

Ljummen sallad på pärlcouscous med basilika- och kronärtskockstapenad, körsbärstomater, bönor och babyspenat serveras med fetaost, rostad mandel och mynta- och basilikayoghurt 165
Stor skagenröra toppas med löjrom serveras med smörstekt surdegsbröd 225
Pirens caesarsallad med handskalad räkor, hyvlad parmesan och surdegskrutonger 195
Varmrökt regnbågslax med forellromscréme, smörslungade betor, sparris, västerbottencrisp samt färskpotatis 215
Fisk- och skaldjursgryta med smak av saffran och tomat med räkor, blåmusslor och saffransaioli 225
Råbiff på svenskt nötytterlår med torkad kapris, gulbetor, dijonsenap och rödlök serveras med picklade senapsfrön, äggula, majonnäs och pommes frites 195
- Med 2cl cognac 215
Pirens viltköttbullar med rårörda lingon, pressgurka och gräddsås serveras med potatispuré 175
Schnitzel med brynt citron- och gräslökssmör, kapris, rödvinssky och pommes frites 185
Grillad entrecôte 300g med sotad silverlök och friterad tomat sereveras med tomat- och dragonemulsion, madeirasky och pommes frites 265

För de yngre (under 12 år)

Viltköttbullar med lingon, gräddsås och potatispuré 69
Fish and chips med liten sallad och majonnäs 79
Biff på kalv med pommes frites och majonnäs 99

Desserter

Creme brûlée med smak av vanilj 95
Blåbärspaj med havresmulor, rostad vit choklad serveras med vaniljglass 95
Ljummen chokladkaka med rårörda hjortron, saltrostad mandel och mascarponecréme smaksatt med citron och amaretto 105
Chokladtryffel 35
Sorbet / Glasskula 45
Pirens trio - Enkel espresso, chokladtryffel och Grönstedts VS eller Nederburg Noble Late Harvest 99

Förätter

Krämig soppa på parmesan och rotselleri med Cecina de Leon, grillat bröd och örtfärskost 95
Svamptoast med kantareller, king oyster, riven västerbottenost och portvinsreduktion 115
Liten skagenröra toppas med löjrom serveras med smörstekt surdegsbröd 135

Varmrätter

Krämig svamprisotto på kantareller och skogschampinjoner med parmesan, sojabönor och knipplök serveras med portvinsreduktion och salvia 205
Pirens caesarsallad med handskalad räkor, hyvlad parmesan och surdegskrutonger 195
Smörstekt rödingfilé med löjrom, rostad blomkål, gurka och äpple serveras med smörad kräftsås och västerbottenscréme 255
Fisk- och skaldjursgryta med smak av saffran och tomat med räkor, blåmusslor och saffransaioli 225
Råbiff på svenskt nötytterlår med torkad kapris, gulbetor, dijonsenap och rödlök serveras med picklade senapsfrön, äggula, majonnäs och pommes frites 195
Grillad kyckling klubbfilé med färskriven svart vintertryffel, bakad svartrot och friteras lök serveras med svamprisotto och madeirasky 215
Grillad entrecote med sotad silverlök och friterad tomat sereveras med tomat- och dragonemulsion, madeirasky och pommes frites 275

För de yngre (under 12 år)

Fish and chips med liten sallad samt majonnäs 79
Viltköttbullar med lingon, gräddsås och potatispuré 69
Biff på kalv med pommes frites och majonnäs 99

Desserter

Creme brûlée med smak av vanilj 95
Blåbärspaj med havresmulor, rostad vit choklad samt vaniljglass 95
Ljummen chokladkaka med rårörda hjortron, saltrostad mandel och mascarponecréme smaksatt med citron och amaretto 105
Chokladtryffel 35
Sorbet / Glasskula 35
Pirens trio – Enkel espresso, chokladtryffel och Boulard Solage Pays d’ Auge 3 cl eller Nederburg Noble Late Harvest 112