Kommer inom kort...

Meny

 

Vecka 22

Torsdag 28 Maj

DAGENS AFFÄRSLUNCH från 11.00

Varmrätt 160 Två rätter 200

Vid val av två rätter du väljer valfri förrätt alternativt efterrätt samt varmrätten nedan :

Pasta linguini med kallrökt lax, dill vittvin, grädde samt toppad med parmesan 

Lammcurry serveras med basmatiris, mynta yoghurt och sallad på groddar och salladslök

 

Självklart ingår vårt egenbakade bröd, bryggkaffe  samt bordsservering i våra luncher —

Förätter

Tonfisktartar blandad med ponzu serveras med avokado, gurka, mango och bovetecrunch 115
Skagenröra med smörstekt levainbröd toppad med löjrom 135
Bruschetta med tomatsalsa, mozzarella och prosciutto 115
Liten råbiff blandad med ponzu serveras med bovetecrunch, krasse och chilimajonnäs 105

Varmrätter

Panzerotti fylld med svamp serveras med jordärtskocka, hasselnötter, parmesan toppas med färskriven tryffel 205
Skagenröra med smörstekt levainbröd toppad med löjrom 245
Pirens caesarsallad med handskalad räkor, hyvlad parmesan och surdegskrutonger 195
Fisk-och skaldjursgryta med smak av saffran och tomat serveras med räkor och blåmusslor samt saffransaioli och vitlöksbröd 225
Råbiff på svenskt nötytterlår blandad med ponzu serveras med bovetecrunch, krasse, chilimajonnäs äggula och pommes frites 195
Kalvköttbullar med rårörda lingon, pressgurka och gräddsås serveras med potatispuré 175
Schnitzel med brynt citron- och gräslökssmör, kapris, rödvinssky och pommes frites 185

Dessert

Creme brulé med smak av vanilj 95
Öppen chokladcheesecake med dulce de leche , hallon sobert och färska bär 105
Egengjord mörk chokladtryffel 35
Valfri kula glass/sorbet 35

Serveras på lördagar 12.00-16.00 och söndagar 12.00-19.00

Smått & Plock

Oliver 55
Marconamandlar 55
Tomat- och mozzarellasallad 95
Hummus med cruditéer 75
Mac'n cheese 85
Chips, löjrom, gräddfil, rödlök 105
Charkuterier 55
Belgisk våffla, enrisrökt bacon, lönnsirap 95

På bröd

Benedict - Avokado, pocherat ägg, majonnäs, bovetecrunch och krasse 155
Florentine - Kallrökt lax, pocherat ägg, hollandaise och spenat 165
Skagenröra, dill, löjrom 175
Krispig kycklingburgare med avokadokräm och picklad silverlök, serveras med pommes frites och chilimajonnäs 180

Stammisarna

Ljuvlig svamprisotto med parmesan, hasselnötter och färskriven tryffel 195
Fisk-och skaldjursgryta med smak av saffran och tomat serveras med räkor och blåmusslor samt saffransaioli 225
Råbiff på svenskt nötytterlår blandad med ponzu serveras med bovetecrunch, krasse, chilimajonnäs äggula och pommes frites 195
Pirens kalvköttbullar med rårörda lingon, pressgurka och gräddsås serveras med potatispuré 185
Schnitzel med brynt citron- och gräslökssmör, kapris, rödvinssky och pommes frites 185
Pirens Ceasarsallad med handskalade räkor, hyvlad parmesan och surdegskrutonger 195

Dessert

Creme Brûlée med smak av tahitivanilj 95
Chokadbrownie med jordnötter- och pistagetäcke serveras med vaniljglass och chokadsås 105
Chokladtryffel med saltad kolacréme 35
En kula glass / sorbet 45
Piren trio 99
Enkel espresso, chokladtryffel och 3cl Nederburg Noble Late Harvest eller Moscato d'Asti

Serveras Måndag-Lördag från 16.00

Förätter

Bruschetta med ramslökspesto, vikentomater och buffelmozzarella 105
Grillad grön sparris med pocherat ekologiskt ägg serveras med löjromshollandise och citron 115
Rökta räkor med saffransaioli och grillat surdegsbröd 145
Tonfisktartar blandad med ponzu serveras med avokado, gurka, mango och bovetecrunch 115

Varmrätter

Panzerotti fylld med svamp serveras med jordärtskocka, hasselnötter, parmesan toppas med färskriven riven tryffel 205
Pirens Ceasarsallad med handskalade räkor, hyvlad parmesan och surdegskrutonger 195
Laxsashimi med kimchi, sesampicklad gurka serveras med krispiga grönsaker och svartris 215
Sotad tonfisk med rostad paprika, oliver, kapris, kronärtskocka serverad med grillad gemsallad, sardellyoghurt och krutonger 215
Moules frites serveras med majonnäs, citron och pommes frites
1/2 - 165 1/1 - 225
Fisk- och skaldjursgryta med smak av saffran och tomat med räkor, blåmusslor, saffransaioli och grillat bröd 225
Råbiff på svenskt nötytterlår blandad med ponzu serveras med äggula, bovetecrunch, krasse, chilimajonnäs och pommes frites 195
Pirens kalvköttbullar med rårörda lingon, pressgurka och gräddsås serveras med potatispuré 175
Schnitzel med brynt citron- och gräslökssmör, kapris, rödvinssky och pommes frites 185
Helstekt ryggbiff med tomatsallad, rödvinssky, bearnaisesås och pommes frites 245

Dessert

Creme brûlée med smak av vanilj 95
Chokadbrownie med jordnötter- och pistagetäcke serveras med vaniljglass och chokadsås 105
Chokladtryffel 35
Sorbet / Glasskula 35
Pirens trio – Enkel espresso, chokladtryffel och Boulard Solage Pays d’ Auge 3 cl eller Nederburg Noble Late Harvest 112