Meny

Förrätt

Smörrebröd med inkokt lax, pressgurka och dillmajonnäs
eller
Liten råbiff med wasabiärtor, sojaemulsion, sesamfrön och örtsallad

Varmrätt

Fish ’n chips med parmesan och tomatsallad och dansk remoulad
eller
Grillad kycklingklubbfilé med rostad potatisallad smaksatt med ramslök och senap, serveras med tryffel- och peccorinocremé samt rödvinssås

Dessert

Välj fritt från vår dessertlista (Trion ingår inte i  erbjudandet)

Endast varmrätt 160:-

Två rätter 200:-

Självklart ingår vårt egenbakade bröd, bryggkaffe  samt bordsservering i våra luncher     

Förätter

Burrata med tomatsalsa på grillat levinbröd med basilika och mynta 125
Pirens skagenröra serveras med smörstekt levainbröd toppas med löjrom 145
Löjrom 30g serveras med smörstekt levainbröd, rödlök och smetana 165
Pirens charkbricka med pecorino, tryffelhonung, gröna oliver och marinerad kronärtskocka 195

Varmrätter

Smörstekt gnocchi med basilikapesto, råstekt blomkål, spetskål och riven parmesan serveras med rostad mandel och créme på soltorkade tomater 195
Pirens skagenröra serveras med smörstekt levainbröd toppas med löjrom 245
Pirens caesarsallad med handskalad räkor, hyvlad parmesan och surdegskrutonger 195
Asiatisk fisk-och skaldjursgryta med räkor och musslor med smak av citrongräs, ingefära, saffran och kokosgrädde serveras med lime- och chiliaioli 225
Råbiff på svenskt nötytterlår med torkad kapris, gulbetor, dijonsenap, rödlök, picklade senapsfrön och äggula serveras med pommes frites och majonnäs 205
Pirens viltköttbullar med rårörda lingon, pressgurka och gräddsås serveras med potatispuré 155
Schnitzel med brynt citron- och gräslökssmör, kapris, rödvinssky och pommes frites 185
Grillad entrecôte 300g med sotad silverlök, bakade tomater och rödvinssås serveras med pommes frites och tryffelemulsion 295

Desserter

Creme brûlée med smak av vanilj 85
Ljummen chokladbrownie med gräddfilscremé, hallonsorbert samt mango- och hallonkompott 105
Chokladfudge med kryddinkokta körsbär, vaniljglass och chokladganasch smaksatt med rom 95
Chokladtryffel 35
En valfri kula glass/sorbet 45

Förätter

Buffelmozzarella med tomatsalsa på grillat levinbröd med basilika- och myntaolja 95
Pirens skagenröra serveras med smörstekt levainbröd toppas med löjrom 145
Löjrom med smörstekt levainbröd, rödlök och smetana 165

Varmrätter

Smörstekt gnocchi med basilikapesto, råstekt blomkål, spetskål och riven parmesan serveras med rostad mandel och créme på soltorkade tomater 195
Pirens skagenröra serveras med smörstekt levainbröd toppas med löjrom 245
Asiatisk fisk-och skaldjursgryta med räkor och musslor med smak av citrongräs, ingefära, saffran och kokosgrädde serveras med lime- och chiliaioli 225
Råbiff på svenskt nötytterlår med torkad kapris, gulbetor, dijonsenap, rödlök, picklade senapsfrön och äggula serveras med pommes frites och majonnäs 205
Pirens viltköttbullar med rårörda lingon, pressgurka och gräddsås serveras med potatispuré 155

För de yngre (under 12 år)

Fish and Chips med liten sallad och majonnäs 79
Viltköttbullar med lingon, gräddsås och potatispuré 69
Kalvbiff med pommes frites och majonnäs 99

Desserter

American pancakes med lönnsirap, blåbärskompott och vaniljglass 75
Pecannötspaj med torkade tranbär och lönnsirap serveras med citron- och äppelkompott med salt kolaglass 95
Creme brûlée med smak av tahitivanilj 85
Chokladtryffel 35
Denna meny gäller lördag och söndagar 12.00-16.00

Förätter

Burrata med tomatsalsa på grillat bröd med basilika och mynta 125
Grillad vit sparris med riven svarttryffel, rostad mandel, brynt smör, comtéost och päron 135
Pirens skagenröra toppas med löjrom serveras med smörstekt levainbröd 145
Pirens charkbricka med pecorino, tryffelhonung, gröna oliver och marinerad kronärtskocka 195

Varmrätter

Svamp- och tryffelrisotto med grön sparris, västerbottensost, gulbetor och riven svart tryffel 235
Pirens skagenröra toppas med löjrom serveras med smörstekt levainbröd 255
Vitvinspocherad torskrygg med handskalade räkor, grön sparris, rostad blomkål, smörslungad färskpotatis och äpple serveras med blåmusselvelouté 275
Asiatisk fisk- och skaldjursgryta med räkor, blåmusslor, citrongräs, ingefära, saffran och kokosgrädde serveras med lime- och chiliaioli 245
Råbiff på svenskt nötytterlår med torkad kapris, gulbetor, dijonsenap, picklade senapsfrön och rödlök serveras med äggula, majonnäs och pommes frites 215
Pirens viltköttbullar med rårörda lingon, pressgurka och gräddsås serveras med potatispuré 175
Tunt skivad lammrostbiff med kappa serveras med fetaost, bakade betor, jordärtskockspuré, ramslöksemulsion och portvinssky 265
Grillad entrecote 300g med sotad silverlök, bakade tomater och rödvinssås serveras med pommes frites och tryffelemulsion 325

För de yngre (under 12 år)

Fish and chips med liten sallad samt majonnäs 79
Viltköttbullar med lingon, gräddsås och potatispuré 69
Biff på kalv med pommes frites och majonnäs 99

Desserter

Creme brûlée med smak av vanilj 85
Mangomousse med passionsfruktscurd, mangosallad med mynta och lime toppas med kokosmaränger 105
Chokladfudge med kryddkokta körsbär, vaniljglass och chokladganasch smaksatt med rom 95
Chokladtryffel 35
Sorbet / Glasskula 45
Pirens trio – Enkel espresso, chokladtryffel och Boulard Solage Pays d’ Auge 3 cl eller Nederburg Noble Late Harvest 112