Meny

Förrätt

From 15:e juli tom 19:e augusi tar vår ord lunchmeny semester. Vi har vår a la carte meny hela dagen!
Varje dag sätt det även upp tips. Hoppas vi ses i sommardagarna!

Varmrätt

Dessert

Endast varmrätt

Två rätter

Varmrätter

För att se vår meny under sommaren klicka på " a la carte"

Varmrätter

Under perioden 15:e juli tom 19:e augusti har vi vår ala carte meny även under helgen

Förätter

Kvällens tips: Laxröra på varmrökt lax serveras på hembakad kavring samt toppas med forellrom 85
Burrata med tomatsalsa på grillat bröd med basilika och mynta 125
Liten skagenröra toppas med löjrom serveras med smörstekt surdegsbröd 145
Rökta räkor 150 gram med aioli och levainbröd 135
Ceviche på tonfisk och räkor med mango, lime, gurka, koriander samt sojaemulsion 135
Pirens charkbricka med pecorino, oliver, kronärtskocka, blandade charketurier och grillat bröd 195

Varmrätter

Kvällens tips: Pirens fisk och skaldjursgryta med tomat och saffran, hanskalade räkor, blåmusslor serveras med aioli 225
Pasta Lunette fyllda med tryffel- och ricotta i krämig parmesansås med grön sparris, portabello, rostade solroskärnor och riven parmesan 235
Stor skagenröra toppas med löjrom serveras med smörstekt surdegsbröd 245
Rökta räkor 300 gram med aioli och levainbröd 235
Pirens caesarsallad med handskalad räkor, hyvlad parmesan och surdegskrutonger 195
Varmrökt regnbågslax med forellromscréme, smörslungade betor, sparris, västerbottencrisp samt färskpotatis 235
Örtgrillad tonfisk med ljummen sallad på mograbiah couscous, kronärtskockstapenad, semitorkade tomater, bönor och babyspenat samt en lime-och myntayoghurt 275
Pirens moules mariniéres med vitt vin, grädde, chili och vitlök serveras med majonnäs och pommes frites 245
Råbiff på svenskt nötytterlår med torkad kapris, gulbetor, dijonsenap och rödlök serveras med picklade senapsfrön, äggula, majonnäs och pommes frites 225
Grillat kyckling- och chorizospett med citron, vårlök, riven pecorino och rökt paprikaemulsion serveras med rostad blomkål och färskpotatis 235
Pirens viltköttbullar med rårörda lingon, pressgurka och gräddsås serveras med potatispuré 165
Grillad entrecote 300 gram eller oxfile 180 gram 325/345
med grillad sparris, friterade tomater, ramslöksemuslion serveras med rödvinssås och pommes frites

För de yngre (under 12 år)

Fish and chips med liten sallad samt majonnäs 79
Viltköttbullar med lingon, gräddsås och potatispuré 69
Biff på kalv med pommes frites och majonnäs 99

Desserter

Creme brûlée med smak av vanilj 95
Mangomousse med passionsfruktscurd, mangosallad med mynta och lime toppas med kokosmaränger 105
Jordgubbskompott med stjärnanis och tonkaböna med pistagenötter och rostad vit choklad serveras med vit chokladcréme smaksatt med lime 105
Chokladtryffel 35
Sorbet / Glasskula 45
Pirens trio – Enkel espresso, chokladtryffel och Boulard Solage Pays d’ Auge 3 cl eller Nederburg Noble Late Harvest 112