Kommer inom kort...

Meny

PÅSKVECKAN
Denna veckan har vi vår a la carte meny hela dagen. Vi serveras dagens tips varje dag!

Varmt välkomna!

Serveras på lördagar 12.00-16.00 och söndagar 12.00-19.00

Smått & Plock

Oliver 55
Marconamandlar 55
Tomat- och mozzarellasallad 95
Hummus med cruditéer 75
Mac'n cheese 85
Chips, löjrom, gräddfil, rödlök 105
Charkuterier 55
Belgisk våffla, enrisrökt bacon, lönnsirap 95

På bröd

Benedict - Avokado, pocherat ägg, majonnäs, bovetecrunch och krasse 155
Florentine - Kallrökt lax, pocherat ägg, hollandaise och spenat 165
Skagenröra, dill, löjrom 175
Krispig kycklingburgare med avokadokräm och picklad silverlök, serveras med pommes frites och chilimajonnäs 180

Stammisarna

Ljuvlig svamprisotto med parmesan, hasselnötter och färskriven tryffel 195
Fisk-och skaldjursgryta med smak av saffran och tomat serveras med räkor och blåmusslor samt saffransaioli 225
Råbiff på svenskt nötytterlår blandad med ponzu serveras med bovetecrunch, krasse, chilimajonnäs äggula och pommes frites 195
Pirens kalvköttbullar med rårörda lingon, pressgurka och gräddsås serveras med potatispuré 185
Schnitzel med brynt citron- och gräslökssmör, kapris, rödvinssky och pommes frites 185
Pirens Ceasarsallad med handskalade räkor, hyvlad parmesan och surdegskrutonger 195

Dessert

Creme Brûlée med smak av tahitivanilj 95
Chokadbrownie med jordnötter- och pistagetäcke serveras med vaniljglass och chokadsås 105
Chokladtryffel med saltad kolacréme 35
En kula glass / sorbet 45
Piren trio 99
Enkel espresso, chokladtryffel och 3cl Nederburg Noble Late Harvest eller Moscato d'Asti

Serveras Måndag-Lördag från 16.00

Förätter

Bruschetta med ramslökspesto, vikentomater och buffelmozzarella 105
Grillad grön sparris med pocherat ekologiskt ägg serveras med löjromshollandise och citron 115
Rökta räkor med saffransaioli och grillat surdegsbröd 145
Tonfisktartar blandad med ponzu serveras med avokado, gurka, mango och bovetecrunch 115

Varmrätter

Krämig jordärtskockssoppa med krispigt chips serveras med toast toppas med smörstekt svamp 165
Ljuvlig svamprisotto med parmesan, hasselnötter och färskriven tryffel 205
Laxsashimi med kimchi, sesampicklad gurka serveras med krispiga grönsaker och svartris 215
Moules frites serveras med majonnäs, citron och pommes frites
1/2 - 165 1/1 - 225
Fisk- och skaldjursgryta med smak av saffran och tomat med räkor, blåmusslor, saffransaioli och grillat bröd 225
Råbiff på svenskt nötytterlår blandad med ponzu serveras med äggula, bovetecrunch, krasse, chilimajonnäs och pommes frites 195
Pirens kalvköttbullar med rårörda lingon, pressgurka och gräddsås serveras med potatispuré 175
Schnitzel med brynt citron- och gräslökssmör, kapris, rödvinssky och pommes frites 185
Helstekt ryggbiff med tomatsallad, rödvinssky, bearnaisesås och pommes frites 245

Dessert

Creme brûlée med smak av vanilj 95
Chokadbrownie med jordnötter- och pistagetäcke serveras med vaniljglass och chokadsås 105
Chokladtryffel 35
Sorbet / Glasskula 35
Pirens trio – Enkel espresso, chokladtryffel och Boulard Solage Pays d’ Auge 3 cl eller Nederburg Noble Late Harvest 112