Brunch

Serveras på lördagar 12.00-16.00 och söndagar 12.00-16:00

 

 

Smått & Plock

Oliver 55
Marconamandlar 55
Hummus med cruditéer 75
Chips, löjrom, gräddfil, rödlök 105
2 sorters chark 95
Stor charkbricka 185
Pommes med dip 55

På bröd

Benedict - Avokado, pocherat ägg, majonnäs, bovetecrunch och krasse 155
Florentine - Kallrökt lax, pocherat ägg, hollandaise och spenat 165
Skagenröra - smörstekt levainbröd, löjrom 245
Bookmakertoast - surdegsbröd, oxfilé, pepparrot, dijonaise, picklad lök 195
Svamptoast - anklever, parmesan 130
Krispig kycklingburgare - avokadokräm, koriander, picklade silverlök, pommes frites, chilimajonnäs 185

Stammisarna

Pirens Ceasarsallad - räkor, hyvlad parmesan, surdegskrutonger 205
Moules frites 1/2 , 1/1 175/235
Fisk-och skaldjursgryta - tomat, räkor, blåmusslor, saffransaioli, vitlöksbröd 235
Råbiff - ponzu, äggula, bovetecrunch, krasse, chilimajonnäs, pommes frites 1/2, 1/1 125/215
Pirens kalvköttbullar - rårörda lingon, pressgurka, gräddsås, potatispuré 195
Schnitzel - brynt citron- och gräslökssmör, kapris, rödvinssky, pommes frites 195

Dessert

Creme Brûlée med smak av tahitivanilj 95
Öppen chokladcheesecake med dulce de leche , hallonsorbet och färska bär 105
Chokladtryffel med saltad kolacréme 35
En kula glass / sorbet 45
Pirens trio 99
Enkel espresso, chokladtryffel och 3cl Nederburg Noble Late Harvest eller Moscato d'Asti