À la carte

Serveras alla dagar från 16.00

Förätter

Burratina med picklade gröna tomater, basilikavinägrett samt brödcrisp 115
Svamptoast med anklever och parmesan 130
Rökta räkor med saffransaioli och grillat surdegsbröd 155
Tonfisktartar blandad med ponzu serveras med avokado, gurka, mango och bovetecrunch 125
Moules marinieres med pommes frites 1/2 ca 400g 175

Varmrätter

Trio på betor - gulbetspuré, steka rödbetor, picklade polkabetor, getostcréme och rostade valnötter 185
Panzerotti fylld med svamp serveras med jordärtskocka, hasselnötter, parmesan toppas med färskriven riven tryffel 215
Pirens Ceasarsallad med handskalade räkor, hyvlad parmesan och surdegskrutonger 205
Laxsashimi med kimchi, sesampicklad gurka serveras med krispiga grönsaker och svartris 235
Moules frites serveras med majonnäs, citron och pommes frites 235
Fisk- och skaldjursgryta med smak av saffran och tomat med räkor, blåmusslor, saffransaioli och grillat bröd 235
Krispig kycklingburgare med avokadokräm, koriander, picklade silverlök, chilimajonnäs samt pommes frites 185
Råbiff på svenskt nötytterlår blandad med ponzu serveras med äggula, bovetecrunch, krasse, chilimajonnäs och pommes frites 215
Pirens kalvköttbullar med rårörda lingon, pressgurka och gräddsås serveras med potatispuré 195
Schnitzel med brynt citron- och gräslökssmör, kapris, rödvinssky och pommes frites 195
Helstekt ryggbiff med tomatsallad, rödvinssky, bearnaisesås och pommes frites 265

Dessert

Creme brûlée med smak av vanilj 95
Öppen chokladcheesecake med dulce de leche , hallonsorbet och färska bär 105
Chokladtryffel 35
Sorbet / Glasskula 35
Pirens trio – Enkel espresso, chokladtryffel och Boulard Solage Pays d’ Auge 3 cl eller Nederburg Noble Late Harvest 112