Mellandagars meny

Mellandagars meny 28:e december till 30:e december 12.00-21.00

FÖRRÄTTER

Krämig svampssoppa med kallrökt lax, gravad citron och dillchips 115

Löjrom med smörstekt levainbröd, rödlök, smetana och citron 155

Pirens toast skagen toppad med forellrom serveras på smörstekt levainbröd 135

Gambas frästa i chili, vitlök och vittvin serveras med levainbröd och lime 145

Carpaccio på hjort med tryffeltapenad, örtsallad, soltorkade tomater och pinjenötter 125

Liten råbiff blandad med tryffelmajonnäs toppad med hyvlad pecorino, örtsallad och friterad kapris 135

Pirens Charkbricka med buffelmozzarella, marinerade oliver och kronärtsskockor 165

VARMRÄTTER

Sallad med varmrökt lax, västerbotten chips, picklad gurka, fänkål, semitorkad tomat- och dillemulsion 185

Fish and chips med saffran- och sötpotatis aioli och örtsallad 185

Smörstekt rödingfilé med forellrom, 64°c ägg, persiljerot, brynt smör och örtslungad potatis 225

Pirens fisk-och skaldjursgryta med gambas, musslor och räkor med smak av saffran och tomat serveras med lime- och chiliaioli 255

Råbiff blandad med tryffelmajonnäs toppad med hyvlad pecorino, örtsallad och friterad kapris serveras med tryffelmajonnäs och pommes frites 235

Råbiff med betor, rödlök, kapris, äggula, dijon och pommes frites 235

Schnitzel med brynt citron och gräslökssmör, kapris, rödvinssky och pommes frites 185

Grillad kronhjorts petit tender med krokett på pecorino och rostad blomkål, smörstekt skogssvamp, sotat päron, blomkålspuré med smak av tryffel serveras med kyckling- och calvadossky 265

Grillad entrecote med friterad silverlök, grillad sticklök och emulsion på brynt lök serveras med rödvinssky och pommes frites 295