Alla Hjärtans Dag Meny

Alla Hjärtans Dag Meny 2018

Förrätter

Pankofriterad pilgrimsmussla med chilipicklad avokado, punzu marinerad råkost, stekt shiitake svamp, koriander och sojaemulsion

Sotad rentartar med löjrom, gruyère, picklad jordärtskocka, krasse och saltrostade macadamiannötter

Burrata med variation på tomater, sotad pärllök, mynta, torkad fänkål och toast melba smaksatt med dragon

Varmrätter

Sotad marulk med stekt havskräftsstjärt, grillad sticklök, silverlök, potatis- och purjolökscremé, riven bottarga och sandefjordsås smaksatt med yoghurt

Ristat ankbröst med anklever, rostad morotspuré, morotscrudité, grillad gemsallad, puffat bovete och körsbärssky

Helbakad rotselleri med riven svart tryffel, friterat ägg, smörstekt skogssvamp, potatispuré smaksatt med lök serveras med rostad lök- och sherrybuljong

Desserter

Variation på vinteräpplen med hasselnötspraliné, kardemumma, brynt smör, verbena och calvados

Bakad chokladterriné med krossade drömmar, dulceyganasch, apelsinskum och rosépepparmaräng

Fyra nyanser av rosa med hallonsorbet, hallonpannacotta, limecurd, mini macron och marshmallows med smak av rom

 

Tre rätter för 525