Alla hjärtans dag

Meny 1        525

Dill och fänkålsgravad skrejtorsk från Norges kust med citrushollandaise, riven torkad äggula, bränd citron och örtsallad

Vildfångad gambas och vongole, fräst i chili, vitlök och vitt vin. Serveras med en krämig saffrans risotto

Mjuk sockerkaka med lemoncurd och myntamarinerade jordgubbar

Meny 2         525

Carpaccio på hjortytterfilé med majonnäs på rostad och rökt schalottenlök serveras med syltade enbär och torkad svamp

Grillad gödkalvsrygg på ben med vitlök och örter. Serveras med kryddsmör, rödvinssky och krispig polenta

Chokladfondant med vaniljglass och ljummen hallonkompott

Meny 3        390

Caprese på krämig buffelmozzarella, marinerade oliver och färsk basilika

Linguine i en het tomatsås med chili, aubergine och vitlök, toppad med riven parmigiano reggiano

Ljuvlig cheesecake serveras med färska bär